Jobb világ Blog

Speciális olimpiai nemzetközi labdarugó torna Győr

2021 dec. 15. | Adományozás

Év végéhez közeledve, December 11-12.-én kicsit foghíjasan, de megrendezésre került a nemzetközi Győri labdarugó torna a Speciális olimpiásoknak, ahonnan mi sem hiányozhattunk.

A Jobb Világ mint támogató, a mozgalmunk megálmodója és felesége pedig mint partner játékos is részt vett az eseményen, ahol elképesztő nagy küzdelem volt 2 napon keresztül.

Adrienn és Attila nem csak sok-sok csokoládéval, és gyümölccsel készült a Mikulás közelsége miatt, hanem minden részvevő csapatnak, és rendezőnek biztosított 2-3 doboz pizzát, amivel nagyban hozzájárul az étkezési költségeiknek a csökkentéséhez.

Az eseményen 11 férfi és 3 női csapat vett részt, 3 férfi és 1 női osztályba kerültek elosztásra a csapatok egy erőfelmérő mérkőzést követően. Mindig csodálatos látni azt a szeretetet, amit a sport iránt mutatnak ezek az emberek. Elképesztő, és példaértékű, ahogy a sporthoz állnak, és szívvel, lélekkel teszik, amit kell. Rettentő jó mérkőzések, sok-sok mosoly, és izgatottság volt a 2 nap alatt, és nem mellesleg, amit a szervezők ezekbe az eseményekbe bele tesznek az szinte hihetetlen.

Őszintén mondhatjuk, hogy mindig megéri részt venni ilyen eseményen, mert mi is elképesztően sokat tanulunk ezektől az emberektől. Az alázat, az a feltétel nélküli szeretet, és bizalom… felbecsülhetetlen….

Korábbi eseményeink

Korábbi eseményeinkről szóló beszámolóink feltöltés alatt! Látogasss vissza később, és nézd meg, mennyi jót cselekedtünk az elmúlt időszakban…

Kövess minket!

Pin It on Pinterest