Jobb világ Blog

Mikulás ajándékcsomag átadás

2021 dec. 14. | Adományozás

Elérkezett ez a nap is, és jó korán indult. A jobb világ Mikulásai már reggel 7 órakor a terepen voltak, és szerezték a boldog pillanatokat a gyerekeknek.

Előző pénteken átadtunk már 140 csomagot a Budapesti Cseppkő Gyermekotthonba, hogy hétfőn reggel úgy ébredjenek a gyerekek, hogy a csizmájukban vannak a csomagok. 🙂

De térjünk is vissza a hétfőre, azaz Mikulás napjára. Reggel már Budapesten a Nyugati pályaudvarnál, a Népligeti buszpályaudvarnál, és Szigetváron a buszpályaudvarnál osztották a Jobbvilág Mikulásai a csomagokat.

Délután a Kicsi Bocs óvodások kaptak csomagokat, majd Szigetváron a Zrínyi téren, és Miskolcon a karácsonyi vásárban sürögtek, forogtak a Mikulásaink. Estére meg már csak a Boráros tér maradt Budapesten.

Elképesztő volt látni a sok-sok boldog gyermeket, és járókelőket. Aki ebben részt vett, ezer százalék, hogy fülig érő mosollyal lett gazdagabb. Itt azért maximálisan érvényesült, az együtt egy jobb világért mottónk, mert sokan fogtunk össze, és nagyon sok embernek szereztünk boldog pillanatokat.

Volt aki annyira meghatódott, hogy fél órán keresztül egyfolytában ölelgette a jobb világ mikulását, volt aki elsírtra magát, és rengeteg, de valóban rengeteg szeretet volt végig a levegőben. Látszik, hogy valóban csak egy kis szeretet, egy kis törődés, annyi, de annyi feszültséget, és rossz érzést tud feloldani, és megváltoztatni, hogy az elképesztő.

Ezért sem állhatunk le, bár nem könnyű nekünk sem, de ezek a pillanatok erőt adnak számunkra is.

11-12-én pedig már megyünk is ismét a speciális olimpiásoknak segíteni… meglepivel készülünk ismét nekik…

Együtt egy jobb világért!

 

Korábbi eseményeink

Korábbi eseményeinkről szóló beszámolóink feltöltés alatt! Látogasss vissza később, és nézd meg, mennyi jót cselekedtünk az elmúlt időszakban…

Kövess minket!

Pin It on Pinterest