Mikuláscsomag-osztás

MIKULÁS jótékonyság

Mi, a Jobb Világ mozgalom csapata, akik egyre több önkéntessel segítjük a településeket, rászoruló családokat, menhelyeket, és akik oktatjuk a gyermekeket a megfelelő hulladék kezelésre, úgy döntöttünk, hogy idén elkezdjük, és mostantól rendszeressé tesszük azt a kezdeményezésünket, hogy mosolyt csaljunk a gyermekek arcára.

Ezért először is, kitaláltuk, és végleges a Mikulás meglepetés koncepció (már csak a Mikulás csomagok mennyisége változhat).

Célunk, minimum 500 csomag összekészítése.

Egy csomagba legalább 8 édességet szeretnénk tenni, ami így minimum 500-500 Mikulás csokit és csomagolást, plusz 3 500 egyéb édességet jelent.

Ehhez várjuk a cégek felajánlását, hogy közösen örömet tudjunk csalni 500 gyermek arcára!

Nem pénzbeli, hanem csoki, cukor, Mikulás csomagolásra lesz szükségünk.

December 1-ig várjuk a JOBB VILÁG irodába a felajánlásokat, és a csapatunk pedig összecsomagolja, és eljuttatja oda, ahol igazán szükség lesz rá!

Célunk minimum 1 árvaház meglátogatása, ahol minden gyermek kap egy csomagot, és további 4 helyszínen az országban pedig 100-100 csomag szétosztása minden velünk szembe jövő gyermeknek.
Itt különösen az a célunk, hogy ne csak az a gyermek, aki kapja, hanem az is aki vele van szülő, vagy aki körülötte van az utcán lássa milyen jó dolog jót cselekedni, és ha csak aznap tudunk ezzel mosolyt csalni az arcára, már akkor is megérte.

Szóval 2+1 dologban kérjük a segítségeteket!

1. Gyere, és csatlakozz az önkéntesek közé, akik jót cselekednek, és segítenek másoknak boldoggá válni.

2. Segíts akár csak egy sport szelettel, vagy amilyen édességgel csak tudsz, hogy segíteni tudjunk másoknak. Nagyon fontos, hogy pénzt nem fogadunk el, csakis édességet, csomagolást. Ami azonban nagyon fontos, hogy csakis olyan édességet kérünk, aminek a szavatossági ideje nem járt még le, és jó minőségű, nem károsító a gyermekek számára.

+1. Ha úgy látod azonosulni tudsz a nézeteinkkel, akkor akár Téged, és/vagy a csapatodat is szívesen látjuk az önkéntesek között. Ha pedig esetleg úgy gondolod anyagilag szeretnéd a mozgalmunkat támogatni, azt elképesztő nagy örömmel fogadjuk, és óriási köszönettel fogadjuk. Akár csak az cég dolgozóinak a jobb világ ruha kollekció megvásárlásával is, ahol részletesen leírjuk, pontosan mekkora összeg abból a támogatás.

És igen, tudjuk az édesség nem túl jó nagy mennyiségben a gyerekeknek, de valljuk be őszintén! Mikulás alkalmával mivel mással léphetnénk meg a gyerekeket?
Ha szívesen segítesz, hogy boldogságot tudjunk vinni minimum 500 szívbe, akkor segíts nekünk.

Hozzunk létre együtt egy jobb világot!

Lépj be a mindennapi jó cselekedetet szorgalmazó csoportunkba is, az Együtt egy Jobb Világért mozgalom csoportba, vagy böngészd oldalunkat, és kövesd nyomon mikor mit csinálunk.

A felajánlásokat várjuk a következő címen: 1095 Budapest, Lechner Ödön fasor 1. – Jobb világ iroda

 

The event is finished.

Dátum

2021 december 06.
Lejárt!

Idő

Egész nap
Kategória
Jobbvilag.com

Szervező

Jobbvilag.com
Telefon
+36 70 276 7343
E-mail
info@jobbvilag.com
Honlap
https://www.jobbvilag.com/

Mi kiemelten fontosnak tartjuk a természet védelmét, és ezért teszünk is. Csatlakozz hozzánk, és tegyünk azért, hogy megóvhassuk környezetünket.

Pin It on Pinterest

Segíts a népszerüsítésben!

Oszd meg ismerőseiddel, hogy minél többen megismerjék mozgalmunkat.