Karácsonyi ajándékosztás

KARÁCSONYI jótékonyság

Mi a Jobb Világ mozgalom csapata, akik egyre több önkéntessel segítjük a településeket, rászoruló családokat, menhelyeket, és akik oktatjuk a gyermekeket a megfelelő hulladék kezelésre, úgy döntöttünk, hogy idén elkezdjük, és mostantól rendszeressé tesszük azt a kezdeményezésünket, hogy mosolyt csaljunk a gyermekek arcára.

Második idei jótékonysági akciónk a karácsonyi ajándék, és tartósélelmiszer osztás. Itt pedig tartós élelmiszert, és jó állapotú, vagy új játékokat, és ajándék szatyrokat gyűjtünk.
Ha bármilyen a felsoroltak között lévő dologgal tudsz segíteni, azt nagyon szívesen fogadjuk. Szintén a jobb világ irodában gyűjtjük, és várjuk a felajánlásokat, és mi csomagoljuk, és visszük el oda, ahol igazán nagy szükség lesz rá.

Cél, 500 gyermeknek örömet szerezni. Ehhez pedig 500 ajándék szatyorra, és a bele tartozó gyermekenként minimum 3 db ajándékra lesz szükségünk. Természetesen, ha minden csomagba belekerül egy csokoládé azért se lesz senki mérges. Így összesen 1 500 játék vagy plüss figurára lesz szükségünk, és sok-sok tartós élelmiszerre. Hiszen nem csal 500 mosolygós gyermeket, hanem 500 boldog családot is szeretnénk látni, mert ezeknek a családoknak szeretnénk egy tartós élelmiszer csomagot is összeállítani.

Szóval itt is 2+1 dologban kérjük a segítségeteket!

1. Gyere, és csatlakozz az önkéntesek közé, akik jót cselekednek, és segítenek másoknak boldoggá válni.

2. Segíts akár csak egy sport szelettel, vagy amilyen édességgel, ajándék szatyorral, tartós élelmiszerrel, játékkal csak tudsz, hogy segíteni tudjunk másoknak. Nagyon fontos, hogy pénzt nem fogadunk el, csakis édességet, csomagolást, tartós élelmiszert és játékokat. Ami azonban nagyon fontos még, hogy csakis olyan édességet, játékot, csomagolást kérünk, aminek a szavatossági ideje nem járt még le, jó minőségű, nem károsító a gyermekek számára.

+1. Ha úgy látod azonosulni tudsz a nézeteinkkel, akkor akár Téged, és/vagy a csapatodat is szívesen látjuk az önkéntesek között. Ha pedig esetleg úgy gondolod anyagilag szeretnéd a mozgalmunkat támogatni, azt elképesztő nagy örömmel fogadjuk, és óriási köszönettel fogadjuk. Akár csak az cég dolgozóinak a jobb világ ruha kollekció megvásárlásával is, ahol részletesen leírjuk, pontosan mekkora összeg abból a támogatás.

Ha szívesen segítesz, hogy boldogságot tudjunk vinni minimum 500 család szívébe, akkor segíts nekünk.

Hozzunk létre együtt egy jobb világot!

Lépj be a mindennapi jó cselekedetet szorgalmazó csoportunkba is, az Együtt egy Jobb Világért mozgalom csoportba, vagy böngészd oldalunkat, és kövesd nyomon mikor mit csinálunk.

A felajánlásokat várjuk a következő címen: 1095 Budapest, Lechner Ödön fasor 1. – Jobb világ iroda

 

The event is finished.

Dátum

2021 december 20.
Lejárt!

Idő

Egész nap
Kategória
Jobbvilag.com

Szervező

Jobbvilag.com
Telefon
+36 70 276 7343
E-mail
info@jobbvilag.com
Honlap
https://www.jobbvilag.com/

Mi kiemelten fontosnak tartjuk a természet védelmét, és ezért teszünk is. Csatlakozz hozzánk, és tegyünk azért, hogy megóvhassuk környezetünket.

Pin It on Pinterest

Segíts a népszerüsítésben!

Oszd meg ismerőseiddel, hogy minél többen megismerjék mozgalmunkat.